Tijs Van Canneyt begint in 2015 aan zijn broodavontuur.
Op dat moment woont hij in Londen, een bruisende stad waar moeilijk kwalitatief brood te vinden is.
Na enkele maanden thuis experimenteren komt hij terecht bij Gail's Artisan Bakery.
Een bakkerij die waarden nastreeft waar hij zelf ook achterstaat.
Terug in Belgiƫ blijft Tijs bakken, af en toe draait hij eens mee in een bakkerij en in maart 2018 loopt hij stage in De Superette in Gent.
Na de stage vallen de puzzelstukken in elkaar. In Waregem ontstaat Biblab, en daar kan Tijs zijn eigen brood Atelier starten.
Door met abonnementen te werken gaat hij verspilling tegen en creƫert hij een andere manier van werken dan die van de traditionele bakker.
Desembrood is zijn stokpaardje en die kennis geeft Tijs maar al te graag door.

Om dit alles te kunnen realiseren werkt Tijs nauw samen met zijn partners, de ophaalpunten waar klanten hun ExtraBrood kunnen ophalen:
Kaas & Co / Biblab / Colora / Den Hemel / Feeflower / Maison Madeleine / Fikabar / Koffiebranderij Van Den Poel / Faits Di Vert / The Manufactory / De Dingen / Barcyclette / Pand.A / Zonder Meer / Saladette / Galerie Gevaert / Carlito / Devenynshoeve / Clarelle / Mimolette / Spar Compact Dentergem